Mijn nieuwe e-boek

Wat houd jou tegen om gezond, fit en gelukkig te zijn? Met hart en ziel begeleid ik jou (indien gewenst) naar een gezond gewicht én een gezonde relatie met voeding. Of nog belangrijker: naar een gezonde relatie met jezelf!

Afhankelijk van je behoefte, geef ik je voedingsadvies en werken we via oplossingsgerichte coaching toe naar de implementatie van je nieuwe gewoonten. Als dit niet zo vanzelfsprekend verloopt voor jou, vind ik het belangrijk om even terug te gaan naar de oorsprong van je probleem zodat we ons actieplan daaraan kunnen aanpassen.

(Mijn slogan luidt dan ook: “Waar honger jij écht naar?”.)

Wanneer je bijna alles al geprobeerd hebt en zelf ook niet begrijpt waarom je zo vastzit, stel ik voor om met voedings- of familieopstellingen te werken. Omdat deze innoverende methode erg nieuw is, krijg ik hierover vaak vragen.

Als antwoord hierop maakte ik dit e-book, dat ik graag deel met jou! In dit e-book leg ik je uit hoe je via voedingsopstellingen kan achterhalen wat jou tegenhoudt om gezond, fit en gelukkig te zijn.

Veel leesplezier!