mental coachING

patronen doorbreken

Mental coaching helpt jou om jouw situatie zonder lange verhalen en zonder oordelen onder ogen te zien.
Door middel van beeldmateriaal krijg je meer zelfinzicht in je eigen innerlijk systeem en tools
om ongewenste patronen te doorzien, te benoemen en te transformeren. 
Met persoonlijkheidsopstellingen worden jouw trauma’s, angsten en belemmeringen voor geluk in beeld gebracht.

Ook je bestaande en te ontwikkelen kwaliteiten komen hierbij letterlijk in beeld. Je uitdagingen worden inzichtelijk en hanteerbaar. Door bewustwording en aanvaarding, kan je de regie zelf de weer in eigen handen nemen. 

Naast individualiteit en zelfsturing wordt jouw gedrag mogelijk ook beïnvloed door de systemen waar je deel van uitmaakt. Als het jou niet lukt om grip te krijgen op je eigen gevoelens, ben je vaak bezig met het oplossen van problemen van andere mensen uit jouw familiesysteem.
Je ervaart dan onvoldoende je eigen grenzen en staat niet op je eigen plaats. Je bent dan mogelijk loyaal aan je familie- of collectieve systeem en komt er niet toe jezelf te verwezenlijken. Door familieopstellingen kunnen we die loyaliteit doorbreken en ervoor zorgen dat jij je eigen plek kan innemen en alleen nog je eigen lasten draagt.

Door de 2 aanpakken te combineren is het mogelijk om transformaties teweeg te brengen die beklijven.

VOOR WIE?

Persoonlijkheidsopstellingen

Met persoonlijkheidsopstellingen brengen we visueel in kaart hoe jij denkt, voelt en hoe jij je gedraagt. 

We ontdekken samen welke stukken jij kan inzetten om je doel te bereiken. En hoe jij dominante delen (die het stuur overnamen) terug tot rust brengt, zodat jij de regie van je eigen gedrag weer in handen krijgt.

Familieopstellingen

Wil je graag een hardnekkige gewoonte of patronen doorbreken? En lijkt dit met wilskracht alleen niet te lukken? 

Dan is het zinvol om met een familieopstelling de oorzaak van on(der)bewuste en vaak onzichtbare patronen aan het licht te brengen zodat je hier anders naar kan kijken en er ook daadwerkelijk anders mee om kan gaan.