Greetje

MisSie

Mijn liefste wens?

Dat jij blij kan zijn met jezelf!
Dat jij je kan bezighouden met thema’s die echt belangrijk zijn voor jou,
zodat je dichter bij je eigen kern kan komen.
Dichter bij datgene dat jij nu in de wereld wilt zetten en bij datgene dat jou doet stralen. 

Ik leef als ik anderen kan inspireren tot zelfgroei en zelfliefde.
Zo fijn als om te zien dat je meer zelfvertrouwen krijgt en jezelf (meer) aanvaardt. 

Anderen doen stralen is mijn manier om ‘wat meer liefde in de wereld kan brengen’. Om anderen graag te zien en goed voor hen te zorgen, moet je immers eerst jezelf graag zien.

Van daaruit wil ik graag vertrekken met jou; de wens dat je beter voor jezelf wilt gaan zorgen. En als je vanuit die insteek patronen (die jou niet meer dienen) wilt doorbreken,
help ik jou daar graag bij! 

Hoe ik werk

Ik start mijn consultaties graag in verbinding met jou. En neem graag de tijd om voeling te krijgen met wie je bent, wat je verwacht, waar jij naartoe wilt en wat je wilt uitstralen. Graag bekijk ik met jou het pad dat we samen kunnen afleggen en pakken we datgene wat jou tegenhoudt aan. Op jouw vraag ga ik samen met jou op zoek naar de oorsprong van de uitdaging, zodat je jezelf beter leert kennen en begrijpt waar je eigenlijk écht naar hongert. Deze weg is voor iedereen anders en wordt steeds op jouw maat gemaakt. Door het probleem bij de oorsprong aan te pakken, kan je op lange termijn nieuwe blijvende gewoontes creëren. Op zoek naar handvatten om dit individuele proces inzichtelijk te maken, schoolde ik me bij in verschillende gebieden die op de kruising liggen van healthcoaching en mentale coaching. Deze verschillende invalshoeken helpen me om jouw persoonlijke situatie vanuit een totaalbeeld te benaderen. Zo kunnen we samen een traject uitwerken dat aansluit op wie jij bent en wat jij tracht te bereiken. De melange van deze hele benadering valt voor mij onder de noemer ‘BlijMetMij-coaching’. Iedereen heeft de kracht en de wijsheid in zich om weer in balans te kunnen komen. Ik ondersteun jou hierbij graag vanuit aandacht, verbinding en respect. Heb jij nood aan een extra duwtje in de rug? Dan kijk ik ernaar uit iets van je te horen.
De melange van deze hele benadering valt voor mij onder de noemer ‘BlijMetMij-coaching’. Iedereen heeft de kracht en de wijsheid in zich om weer in balans te kunnen komen. Ik ondersteun jou hierbij graag vanuit aandacht, verbinding en respect. Heb jij nood aan een extra duwtje in de rug? Dan kijk ik ernaar uit iets van je te horen.

Professionele kwalificaties en bijscholingen

Greetje De Reys is ook te vinden op www.dietist-info.be.